Από στιγμή σε στιγμή η γέννηση του τριτου διαδόχου!


 
Γονείς θα γίνουν από λεπτό σε λεπτό η Κέητ και ο Ουίλιαμ!

Η 31χρονη δούκισσα του Κέμπριτζ εισήχθη νωρίς σήμερα το πρωί στο μαιευτήριο St. Mary του Λονδίνου και αμέσως μετά άρχισε η διαδικασία του τοκετού. Το πριγκηπικο ζεύγος εφθασε μαζι στο μαιευτηριο, καθως ο Ουίλιαμ είχε εδω και καιρό δηλώσει οτι θα είναι στο πλάι της συζύγου του κατα τη διάρκεια της γέννησης του παιδιού τους.

Οταν έρθει στον κόσμο ο τρίτος διάδοχος του παλατιού, τα Ανάκτορα θα εκδώσουν επίσημη ανακοίνωση, βάζοντας ετσι τελος στα χιλιάδες σεναρια και τα ερωτήματα σχετικά με την ημερομηνια του τοκετού, που παρεμενε αόριστη (υπολογιζόταν στα μεσα Ιουλιου), στο φύλο του μωρού, αλλά και στο όνομα, που θα του δώσουν.

Αλλωστε, για τον λογο αυτο, τα ξενα μεσα μαζικης ενημερωσης και οχι μονο είχαν στρατοπεδεύσει τις τελευταιες τρεις εβδομαδες εξω από το μαιευτηριο St. Mary του Λονδινου - εκεί όπο είχε φερει στον κόσμο η λαιδη Νταϊάνα τον πρίγκηπα Ουίλιαμ πριν από 31 χρόνια- με σκοπό να ενημερώσουν άμεσα για τη βασιλική είδηση!

Συμφωνα, τωρα, με το βασιλικο πρωτόκολλο, η βασιλισσα και πλεον προγιαγια Ελισαβετ θα είναι η πρωτη, στην οποια θα της ανακοινωθεί το χαρμόσυνο γεγονός και στη συνεχεια, θα ενημρωθουν οι γονείς της Κέητ.

Με το άκουσμα της είδησης, θα υψωθεί η βρετανική σημαία σε ολα τα δημόσια κτιρια της χωρας και θα ηχήσουν 62 κανονιοβολισμοί από τον Πύργο του Λονδίνου και 41 από το Γκριν Παρκ.